L-Глютамін

L - глутамін відноситься до амінокислот - це найпоширеніший їх представник у м'язах, і його належний рівень допомагає при інтенсивних фізичних навантаженнях. Це один з будівельних блоків м'язової тканини, тому під час тренувань важливо подбати про потрібну кількість цієї амінокислоти. В іншому випадку процес регенерації м'язової тканини значно сповільниться. Це ключовий елемент процесу білкового обміну в організмі людини. Також при порушенні білкового обміну утворюється шкідлива речовина, яким є аміак. У його виведенні бере участь L - глутамін.

Добавки L-глутаміну

Потрібно приблизно шість днів, щоб рівень глютаміну у вашому організмі повернувся до початкового рівня. Тому рекомендується постійно додавати цю суміш під час тренувань, щоб уникнути погіршення чи пошкодження м’язів. Особливо слід подбати про його рівень людям, які піклуються про ефективний розвиток м'язової тканини, оскільки L-глютамін відіграє в цьому процесі ключову роль. Крім того, L-глютамін сприяє правильній роботі кишечника і всієї травної системи. Адекватний рівень глютаміну сприяє загоєнню ран.

Властивості l-глютаміну також включають турботу про стабільний рівень цукру в крові та належне функціонування імунної системи. Варто пам'ятати, що глутамін - це амінокислота, яка є джерелом енергії для нашого мозку, яка значною мірою впливає на загальну психічну та фізичну роботу людини, її самопочуття та здоров'я, а також покращує концентрацію.

Для людей, які працюють над своєю фігурою, хочуть збільшити витривалість м'язів, а також піклуються про власне здоров'я, дієтичні добавки з L-глутаміном повинні бути постійною частиною раціону.

Вы просмотрели все продукты
pixel